Voordelen van een refurbished printer

Ben jij op zoek naar een printer, maar kom jij er nog niet uit? Kijk eens naar een refurbished printer. De printer is kwalitatief gelijk aan een nieuw model, maar een stuk beter voor ons milieu. Er zijn inmiddels een hoop bedrijven die refurbished apparaten aanbieden. Naast de refurbished printers zijn er ook andere refurbished producten verkrijgbaar, waaronder refurbished smartphones of wasmachines.

De aanschaf van refurbished apparatuur biedt de koper meerdere voordelen. In dit artikel geven wij een prettig overzicht van de grootste voordelen van refurbished apparatuur ten opzichte van nieuwe modellen.

Het is een stuk goedkoper

Voor de een is een printer een koopje, maar voor de ander kan de aanschaf van een printer hun maandsalaris zijn. De refurbished variant is een mooie oplossing. Zo blijkt dat de prijs van een refurbished printer al snel 50% tot 90% lager ligt dan de nieuwprijs. Dat is nog eens een goedkope printer!

Goed voor het milieu

Zoals ik al kort in de introductie benoemde, is een refurbished apparaat een stuk beter voor ons milieu. Dit heeft te maken met de productie en de levensduur van een apparaat. Bij refurbished apparatuur worden de goede onderdelen hergebruikt, waardoor onnodige productie voorkomen wordt. Dit scheelt op termijn een hoop broeikasgassen. Daarbij worden de slechtere onderdelen van de printer vervangen voor kwalitatieve onderdelen, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd.

Goede kwaliteit

Dit punt sluit mooi aan op vorig punt. Doordat de refurbished printer, voordat het in de verkoop gaat, grondig wordt nagekeken op eventuele schade of slechte onderdelen, ben jij verzekerd van een kwalitatief product. De slechtere onderdelen worden namelijk vervangen en eventuele schade wordt gerepareerd.

Garantie

Bij de aankoop van een refurbished apparaat krijgt de koper een garantie, doordat de printer compleet is nagekeken, schoongemaakt en gerepareerd. Indien jij toch een probleem ervaart met de printer kun jij de printer kosteloos laten repareren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *